Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Soerstafors Vs Ifk Vaesteras En Kamp Mellan David Och Goliat

Sörstafors vs IFK Västerås: En kamp mellan David och Goliat

Uppsnack inför det heta mötet i division 4

På fredag den 19 augusti drabbar Sörstafors IF samman med IFK Västerås i en match som har potential att bli en riktig David mot Goliat-historia. Sörstafors, som huserar i division 4, ställs mot IFK Västerås som spelar i division 2, två divisioner högre upp i seriesystemet.

Sörstafors - ett lag med hjärta och vilja

Sörstafors IF är ett lag som har gjort sig kända för sitt starka lagarbete och sin aldrig sinande vilja. Laget har kämpat sig uppåt i seriesystemet de senaste åren och siktar nu på att ta klivet upp i division 3.

En av Sörstafors styrkor är deras starka försvarsspel. Laget har bara släppt in 10 mål på 10 matcher den här säsongen, vilket är bäst i division 4.

IFK Västerås - ett lag med kvalitet och rutin

IFK Västerås är ett lag med betydligt mer erfarenhet och kvalitet än Sörstafors. Laget har flera spelare som har spelat på högre nivåer och har en stor rutin från tuffa matcher.

IFK Västerås offensiv är lagets främsta vapen. Laget har gjort flest mål i division 2 den här säsongen och har en rad skickliga målskyttar i truppen.

Förutsättningar inför matchen

På förhand är IFK Västerås stora favoriter att vinna matchen. Men Sörstafors har visat att de kan slåss mot vilket lag som helst den här säsongen.

Matchen kommer att spelas på Sörstafors IP och det väntas en storpublik. Sörstafors hoppas kunna få stöd av hemmapubliken och skrälla mot IFK Västerås.


Comments